What ‘ s up med Eddie? Hur får man ur avgrunden i EPL

I nästan varje möte, för att inte tala om det sker på camp Nou, Blaugrana är favoriter hos spelbolagen. Även med en sådan obehaglig för gästerna själva verket, “planer” kommer säkert att kunna skapa en mini-känsla och inte ge. För att göra detta, bör du försöka att visa sina bästa egenskaper, och därmed att spela en helt “catenaccio” Diego Simeone. Chansen att fastigheten kommer att vara på disken, där den rasande, Grisman kommer att försöka att svika den lokala fans.

Priser: 2 handicap (+ 1.5) KF 1,6
“Milan” – “Inter”
Början – 22:45
Milano Derby – en av de mest intressanta och spännande matcher, inte bara i Italien utan i hela Europa. Och även nu, när båda klubbarna långt från deras rutinerade mästaren form, möter varandra vis-a-vis dessa alltid lockar ett stort antal fans fotboll. Team Sinisa Michailovitj kommer till mötet med den stora motståndare i hög sprit. Nyligen Mario Balotelli tog “Milan” vinst i den italienska Cupen över “Alessandria”, som utmärkte sig med ett straff.

Om församlingar Roberto Mancini kommer att säga detta. För bara tre dagar sedan, de var skoningslöst bitar inom Kopp strider den nuvarande mästaren i sm – Juventus (0:3). Med en stor förståelse för kvartsfinal skede av Cupen mot Napoli i sin egen lya (2:0), följt av en förödmjukande dra i Serie A med Carpi, som tio män kunde svara på mål Palacio sina exakta inverkan Lasagne. Det är värt att notera att i de fem senaste matcherna i Serie A, båda Milano-lagen har inte fått mer än ett mål för ett enda möte! Nästa söndag, den här trenden kan förändras, särskilt med tanke på den motvilja mot den legendariska italienska klubbar som spelar mycket är samlat i försvar.

För sju år sedan dessa killar hängde ut i botten av division tre, och i December slog en “Chelsea” och “Manchester United” i soppan. FootballHD.ru berättar den otroliga historien om “Bjärred”.

Under våren 1998, precis när Louis van Gaal vann spanska Ligan med Barcelona, Eddie Howe fick ett oväntat samtal i England och 21 år. Oväntat var det av en enkel anledning: Hur var den enda representanten för det tredje engelska Ligan, fångad i fel lag. Emile Heskey, Jamie Carragher, Frank Lampard, Eddie Howe. Som de säger, stryk onödiga.

Efter ett samtal till ungdomslag för Hur de började följa klubbarna rankas högre än “Bournemouth”, och under fotbolls-Vm i Japan och Sydkorea Eddie skrev kontrakt med Portsmouth Harry Rednap. Det första spelet i den nya klubben har misslyckats med förväntningar: Hur bryter hans knä och ut för säsongen. Andra spel för Portsmouth var att bryta Eddie också moraliskt: det återkommande skador och åter månader utan fotboll.

Det var tydligt att den stora karriär av den en gång så lovande Central mittfältare för mig, men då på scenen brast killarna från den ursprungliga gården. Fans av “Bournemouth” samlades på överföring av mittfältare 20 tusen pounds och återvände hem lemlästade Eddie.

Spela till 31 år i den fjärde League, där klubben var i exil på grund av finansiella problem, Eddie bestämde sig för att gå långsamt och hängde upp fotboll stövlar på en spik. Gården var under 2008 e år, sedan började en Hollywood-film: Hur jag gick för att få ett coaching-licens för att börja coacha en klubb, som på den tiden inte lämna honom i sticket. Det är dags att återvända gunst.

Nypräglade tränare tog ett team i nedflyttning zonen, lyckades undvika nedflyttning till avgrunden (efter den fjärde League går den djupa) och gav fansen hoppas på en ljusare framtid. Det är precis vad Hollywood utan en cool partner? För att kvalificera sig för mer än den tredje engelska League-klubben behövde pengar. Mycket pengar, på grund av skulder, “Bjärred”, ibland fråntas poäng och tappade i klassen. Ganska ovanligt för en utländsk film, men är viktiga för engelsk fotboll – hjälp kom från Ryssland.

Vi rekommenderar också:här och även sidan – åsikter om casino men också vår nyaste partner här