Vad var det som gick fel

Nästa var en serie av skador från muscle spasms en upprepning av en handskada fick i barndomen. Pato nära och länge för att behandlas och detta har inte som Dunga, som vägrade att ta med det i bud till Vm i Sydafrika. När hälsan är tillåtet att spela, Alexandre var mycket bra – det är ett viktigt mål (3:32)”Bremen”, och screamer (8:08) mot Napoli och den berömda förnedring (9:03) Barca på camp Nou, men varje år han var friska mindre. I januari 2013 (fyra matcher utan ett mål i säsongen) blev det klart att anfallaren kommer att lämna. Spelaren heter Milano deras hem (även om det senare kritiserade läkare för “fel väg”), hantering tackade klubben, fans kunde minnas historien om den försvann för tre veckor, att vara frisk, och domineras fortfarande av den uppfattningen att Pato, “din”, men att han egentligen borde få. Rött och svart accepterat erbjudandet av Kor i 15 miljoner.

Vad

Starta karriär i sitt hemland började tvetydigt. För året i “Kor” Alexandre Pato fick hat från sina egna fans medan i Ligan fått 17 gånger i 30-spel och blev en av skaparna av seger i den statliga mästerskapen. Alla skillnader med fans på grund av den missade straff mot Gremio. I NBA det var en riktig “floppen”.

När vände upp chansen att komma bort från den negativitet av fans, Alexandre de tog genast fördel. Uthyrning i “San Paulo” var effektiv: 53 mål på 62 matcher. En imponerande siffra som är förknippade med nivån på Brasiliansk fotboll, och den nuvarande Pato är mer av en fotbollsspelare på regional nivå, för om det var, gick han med på minst en senior vm.

Intresset av Europeiska klubbar dök upp under sommaren: det var tal om Arsenal och Lazio. Ordförande Kor Roberto De Andrade och sade att han ber dag och natt, om bara för att sälja spelare, så ett misslyckande överväga att köpa Pato. Under hela denna vinter, när den Brasilianska mellan Kina och Storbritannien valde en stor fotboll på bekostnad av löner.

Vad som väntar honom i Chelsea

Att förutsäga ett fullständigt misslyckande för Pato i England för att beställa mer än de som tror på en ny fas av sin karriär. Anteckningar nyheter med bilder av flickvännen av fotbollsspelare från fiorelli, Matteis verkar ha fått mer uppmärksamhet än nyheter om hyra av angriparen.

I XXI århundradet “Chelsea” har redan spenderat på strejkande – Shevchenko, Torres, Falcao… Pato förutsäga “ära” att vissa av dem. Dessutom, eftersom det är så ofta behandlas i Italien, i Premier League sin inofficiella fight club, den Brasilianska finns ingen anledning att få upp från soffan. Laget Hiddink nykomlingen kommer att få konkurrera med Remy, Falcao och Costa. Om Fransmannen och den Colombianska han kommer förbi (de antingen inte form, om inte formatet för “Chelsea), då det senare kommer att bli svårt. Mellan Diego och Cesc är nu reborn tidigare “kemi” och om Gus såg i början av förra säsongen, är det osannolikt att bryta det.

Onsdag i Heathrow landade släckt stjärniga övervikt och risk för skada. Naturligtvis, stjärnan är släckt, men inte brännas, diet som kan rättas till, och för att undvika skador är att ändra utbildningsplan. Det är bara nog av Pato till detta? Sedan toppen i Milano efter sex år. För att stänga överföring av Pirlo i rollen som ingen skyldig Underbarn och drag den 13: e laget i den tuffaste Ligan i världen, med ett rykte föremål för skämt i stil med “han är så crystal, som inte ens klarar examen” – diametralt olika saker.

“Om han inte blir den bästa anfallaren i världen under de kommande tio åren, kommer det att vara delvis hans fel och delvis av tränarna,” sade den mest inflytelserika coach i hans karriär, den Brasilianska Carlo Ancelotti. Nominellt, ankor kvar två år, även om denna profetia inte lita ingen. Låt honom bevisa att ankor kan vara aktiv i vinter, åtminstone på Stamford bridge.

Vi rekommenderar också: bookmaker och även sidan – läs här men också vår nyaste partner länk