Ujfalusi i tiki-taka: Vad jag har i en säsong bort Messi och Ronaldo

En liknande format föreställningen om fotboll i Tjeckien ännu inte! Moderator Petr Svěcený inbjuder till studion gäster från leden av spelare, konstnärer och experter från den dagliga Sport. Tillsammans de analysera, utvärdera och synpunkter på vad som händer inte bara i de tjeckiska gräsmattor.

avslöja zákulisí professionell fotboll och underhålla med berättelser och trefnými randanmärkningar på aktuella händelser. Detta är det huvudsakliga innehållet i talkshow tiki-taka, vilket kommer att sändas varje kolla här måndag från 20.00 på O2 TV Sport. “Vi har arbetat med den här föreställningen, var vi inspirerade och utomlands och tror att resultatet kommer att vara värt det.Exakt den typ av showen kan höja attraktiviteten i hela tjeckiska fotbollen “, säger Marek Kindernay, vd för O2 TV Sport.

I den första episoden hade en studio presentatör Petr Svěcený fem gäster leds fotbollsspelare Tomas Ujfalušim, Daniel Kolar och Jan Rajnoch. Kom den stora fan av Sparta skådespelaren David Novotný och expert Adam Nenadál daglig idrott.

Tidigare tjeckiska landslaget kapten Ujfalusi i programmet ihåg det ögonblick som chockade världen. Nästan sju år sedan klicka här i Madrid jersey friidrott svårt skadad Barcelona stjärnan Lionel Messi.

“I Spanien Jag var en mördare. Om jag skadar den bästa spelaren under en längre tid, skulle det inte vara för mig inte trevligt.Jag skulle definitivt flytta utomlands “, sade den tidigare försvararen och vädjade den lilla kontakt med ballongen där. “Men när jag såg att video och foton, så det var inte mycket trevligt. Jag bad om ursäkt till honom i tre dagar, sedan SMS-meddelande och berättade att allt är bra.


Efter 14 dagar, sedan spelade han spelet “, en lättad Ujfalusi.

glömt att påminna båda i samma säsongen, tog han andra stora siffran Cristiano Ronaldo. “När rubriker slåss jag slet huvudet lite, men återvände innan spelet. Sedan sprang han mest extrema hastighet, så jag ville trycka ut bollen, men jag trampade på hans tå och var tvungen att rotera “, skrattade han expert på fouls smeknamnet slaktare Madrid.

visa