Stoke City – Everton FC

Összesen három mérkőzést hagyott játszani a huszonharmadik fordulójában az angol felső versenyt. Ezek közül az egyik a párbaj Stoke City, aki otthon a korábbi Britannia Stadionban, most nevét viselő egy fogadási társaság, szívesen Everton Ronald Koeman.

A hazai oldalon a mutatkozott be a mez Stoke City meghódítani Saido Berahino. A csodagyerek az angol futball jött egy nagyon értékes elkötelezettség a WBA, ahonnan most költözött Stoke.

A nemzetközi kötelezettség az Afrikai Nemzetek Kupája, bár ő maga mögött Wilfried Bony és Mame Biram Diouf, sem az egyik, de nem lehet feltételezni, hogy aktívan részt vesz a meccset.

Ugyanebből az okból, így részt vesz az ünnepélyes esemény Gabon, hogy részt Bet365 vegyen a mérkőzést, vagy Everton középpályása Idrissa Gueye. Ezzel szemben, a gyepen biztosan nézők látni Joel Roblese- által megerősített edző Ronald Koeman, aki megkapja időben a gyűrődések Everton érvényesülnek a holland kapus Maarten Stekelenburg.

Már a kétszázadik bajnoki start a Stoke ellen akkor tegye le Seamus Coleman. Everton védő ír állampolgárság lesz védekező négyes monitoron akár sikerül gólt egy ember nevű Romelu Lukaku – belga Forvard már az elmúlt hat párbajok Stoke ellen négy gólt.

Stoke megy nem a játék egy nagyon jó egyensúlyt – az utóbbi tizenhét bajnoki mérkőzések osztályokon Mark Hughes elvesztette mindössze négy alkalommal, kivéve párbajt Bournemouth volt a konfrontáció túl sok nagyjai – nulla pont a Potter volt csak egy mérkőzést az Arsenal, a Liverpool és a Chelsea.

read more: http://bonusz-online.com