På trods af kraftig N Golo Kante

På trods af kraftig N Golo Kante, Chelsea ofte vises i midten af feltet som noget amorft. For denne særlige “tak” tale i Nemanja MATIC, der ofte faldt ud af angribende og defensive aktioner. Det moderne spil, er centreret omkring hastighed, men i dette aspekt, de er åbenbart ikke særlig god.

Eden hazard startede sæsonen meget bedre end sidste års kampagne, men dens effektivitet stadig afhænger for meget på interaktion med Diego Costa, der ikke synes at sige, at gøre noget udestående, men jævnligt formår at finde muligheder for at ramme den forkerte gate. På den modsatte side, der er vært for Villian, flere problemer, fordi den Brasilianske kan stadig ikke finde sit spil, der tillod ham at være det eneste lyspunkt i første runde i sidste sæson.

Conte begynder at tale i et interview mere ligeud og direkte, tilsyneladende at indse, at det arbejde, om tilbagelevering af Chelsea ‘ s ledelse vil være meget sværere Betsafe (anmeldelser) end det kan synes ved første øjekast. Det problem, der taler italiensk, at han stadig er tvunget til at beskæftige sig med næsten de samme spillere, der næsten stod afgang af Jose Mourinho. Allerede da det syntes, at klubben har brug for en massiv rengøring, men dette skete ikke. Måske det bare endnu, da der ifølge rygter Antonio talte med Roman Abramovich, at en række af gårsdagens ledere, der ikke lever op til det krævede niveau, og derfor bør Nordicbet (mere information) være solgt og erstattet af mere egnede kandidater.

Selvfølgelig, indbydende sådan en god, og ikke en billig coach, Abramovich skal til at støtte ham og til at købe den rigtige Conte kunstnere, der gør sig Antonio hurtigere vænner sig til fodbold i Premier League, hvor der ikke er gang-gennem møder, og hvert point du nødt til at producere selv. Måske var det mangel af de rigtige spillere og er et af de problemer, nemlig en svag kamp mod “Liverpool” den første erstatning blev lavet på 81 minutter, når venstre felt, Oscar, der næsten intet er mindeværdig.

Nu blev det klart, at Conte er ikke en tryllekunstner, der med en bølge af en magic wand vil gøre Chelsea kandidater til titlen, og en hårdtarbejdende, hvad han ønsker at se og sine spillere. “Aristokraterne” er et presserende behov for at rense rækker og en større opgradering til startopstilling til re-start med at betragtes som favorit i alle turneringer, som klubben deltager i.