Krajicek puolustaja palaa Trinec.

Hockey puolustaja Lukas Krajicek viiden vuoden Dynamo Minskissä palaa Tsekin Extraliga. Kuluu jersey jälleen teräksenvalmistajille, jolla vuonna 2011 juhli liigan otsikko. Vuonna Trinec Krajicek allekirjoitti monivuotisen sopimuksen. “Sillä Trinec päättää useista tekijöistä. Olen erityisen mutta sen läsnäoloa täällä, hyviä muistoja “, hän sanoi allekirjoittamisen jälkeen Krajicek.

Trinec on kolmekymmentäkolme puolustajia on kätevä, koska pitkään tuli loukkaantuneiden Luke Galvas. Kokenut puolustus nedohrál ottelut Brnossa ja jää ainakin lopussa kalenterivuoden.

“Se vahvistaa merkittävästi puolustukseen, jossa meillä on useita loukkaantuneita pelaajia. Hänen sopeutuminen on vaikeaa, koska soitimme aiemmin “sanoi johtaja Paul Marek Třince että Krajicek todennäköisesti hypätä raportin perjantaina vastaan Vitkovice.

Krajicek Minskissä Dynamo hyökkääjä KHL neprožíval viimeisen kahden seasons’re menestyksekkäin kauteen. Viime kaudella 44 ottelua, teki kahdeksan pistettä ja se oli jopa parempi tänä vuonna, kun hän liittyi kahdeksantoista ottelut, joissa hän teki vain neljä avustaa.

Kanadan valmentaja Craig Woodcroft hänen ja seuran lopetti laskemisen se sijoittui ensimmäiseksi luettelossa saatavilla pelaajien ja sitten puhui hänen ennenaikaisesta päättymisestä sopimuksen.