Kort sagt, allt började så här

Detta är den femte tur jag se i bandet status Facebook och Twitter bara helvetiska plågor på ämnet av “geni” Guardiola. Geni är noterade, inte för att jag tvivlar på henne, men eftersom den återges upprepade gånger citerar olika bloggare/journalister/.

Kort sagt, det hela började som denna.

Först (6: e), han, Pepe, som uppfunnit en ny taktiska system, där vi hittade en lysande plats på fältet, Gael Clichy. I det ögonblicket fanns det inga tecken på problem, var det fortfarande augusti. Sedan (efter 5 minuter) det skapades ungefär två extrema försvarare, var det fortfarande augusti och samma dag, men jag är inte särskilt tjafsade. Då (minuter till 30 minuter) han mirakulöst blixtrade oförklarliga defensiv Mittfältare, som var antingen om Boxning är som boxare, eller utlänningar. 10 minuter senare efter en Orgie som beskrivs ovan, nyligen smällde av Roskomnadzor på en känd webbplats, lärde jag mig att allt detta, utan att överdriva, “lysande.”
Försöker förstå vad som är så revolutionerande som händer i EPL, upptäckte jag att Manchester city spelar hemma “i Sunderland” 1:0. Ja, det var den första omgången. Jag tror att de så småningom vann 2:1.

Varje efterföljande runda var den första (under en match med Manchester United vände jag mig av Twitter för att gå till helvetet och inte gå till status Sports.ru och Vkontakte). Idag, tyvärr, glömt DET igen. Kort sagt – Guardiola hittade några lysande taktisk användning av målvakten Claudio Bravo. I Allmänhet, att inse att Manchester city behärskar hemma “Bournemouth”, Claudio Bravo, tydligen, gav lysande taktiskt kex (Ja, mot Bournemouth”), bestämde jag mig för att sy stickningar denna kolumn arg.

Förstå, jag har inget emot Manchester city som en fotbollsklubb, inte har. Tja, inget av detta skolan i stil med “Webbplats”. Cash ögonblick i fotboll att fördöma alla på något sätt konstigt. Vilken tränare vill inte växa? Vad var framgångsrik utan finansiella investeringar? Som football club blev toppen på donationer av användare i “Yandex Pengar”? Nej, pengar är bra, till och med mycket. Inte i sådan mängd att “Etihad” – det spelar ingen roll är en annan fråga. Det de är, eftersom det är shejker. Och dålig, det vill jag understryka, detta är ingenting. Jag tror att fans av “Dynamo”, till exempel, skulle inte vägra nu. Från Vincent Kompany, David Silva, Sergio Aguero. Ja, detta är allt du behöver.

Personligen mot de spelare som jag också gjorde, vill inte ha. Bra sådana spelare, kvalitet. Aguero så i Allmänhet, kanske världens bästa anfallare just nu. Men irriterande för mig, och jag misstänker att de flesta av hatare, “city”, inte ens fotboll komponent.

Vi rekommenderar också: Läs mer på författarens hemsida