Kladno tiltrukket vícebojařku Klučinová, som opptrer med Eaton

The National rekordholderen Eliška Klučinová vil stjerne i TNT Express vícebojařského møtet, som kommer i Kladno på 12 og 13 juni. Tvert imot, vil savne junior verdensmester Jiří Sýkora. Arrangørene men forhandle med lederen av verdensrekordholder Ashton Eaton, som over helgen sjekket ut av løpet i Götzis på grunn av en ryggskade.

Eliška Klučinová i Kladno fire ganger nådde nivået på norgesrekorden, og dens siste forestilling av 6460 punkter forblir maksimum.

“jeg støtter mye bra for det innenlandske publikum. For meg har det en stor innflytelse når jeg føler støtten som alles hurra for meg. Dette er den viktigste grunnen.For meg er det viktig, når jeg føler at mitt folk elsker å se “, forklarer Klučinová.

bronsemedaljør fra mars innendørs EM i Praha startet sesongen i helgen i Götzis nest beste ytelsen karriere (Bwin) 6349 poeng.

“Må jeg klarte å møte grensen på verden Cup, som er absolutt positivt. I mitt liv har jeg ikke starte sesongen med en slik sum. I gjennomsnitt Jeg sørger seks tusen poeng. Det er absolutt en positiv start, “sier Klučinová, som vil være den viktigste personligheter av møtet, som hun tradisjonelt har vært vellykket.

” I fjor gjorde møtet.Vi er veldig glade for at dette året vil vi se den i best form, “sier møte regissøren Zdeněk Lubenský.

Tvert i startlisten mangler junior verdensmester Jiří Sýkora, som etter å ha startet i Götzis deltakelse i Kladno anket. Ankommer () eller sørafrikanske Willem Coertzen, som skapte Götzis afrikansk rekord på 8398 poeng.

“Jirka Sýkora fant at de to kombinerte hendelser i en relativt kort tidsperiode er utenfor hans makt. Han har smerter. Coertzen dessverre måtte endre planene i startlisten mangler, “sier Lubensky.

Utenlandske ess er gift ukrainske Kasyanov. Olexej fører starter listen med en personlig rekord på 8479 poeng.Hans kone Hanna er bedre kjent Melnyčenková der vant gullmedalje i siste VM i Moskva.

Arrangørene også undersøkt situasjonen rundt verdensrekorden Asthona Eaton, som i forrige uke skadet (Bwin) like før møtet i Götzis.

“jeg er en langsiktig utnevnt Doyle, Asthonovým manager som hvis du er i Götzis kjørte å rase med oss”, sier Lubensky. “Vi er fortsatt i kontakt. Ashton under trening kulestøt tok tilbake problem.Det er fortsatt en veldig liten sjanse for at i mellomtiden satt rett “

Emner:. Sport, friidrett, Kladno, Klučinová