Kiinan liiga houkuttelee toinen tähti. Oscar jättää Chelsean tammikuussa?

Kiinan jalkapalloliigan joukkue Shanghai SIPG konkreettisesti, kalastusta vesillä Premier League ja on ongintaa isoja kaloja. Mukaan Daily Mail Server tarjoaa liikkuva Club Brasilian keskikenttäpelaaja Oscar Chelsea täynnä 52 miljoonaa puntaa (noin 1,68 miljardia dollaria). Siirto tulee tapahtua jo tammikuussa vaihtoa määräajaksi.

Kaksikymmentäviisi puhdistettu driblér nyt puuttuvat nykyinen valmentaja Antonio Conte London seuran niin paljon tilaa. Tällä kaudella tähän mennessä ollut 11 ottelut syyskuun puolivälissä ja Chelsea hävisi 1: 2 vastaan Liverpool häntä alkaa muodostumista johtaja ei saanut Valioliigassa. Shanghaissa, päinvastoin voisi tavata André Villas-Boas, MrGreen (urheilu-viikko.com) entinen valmentaja Blues.

Jos molemmat osapuolet ovat samaa mieltä, se on ennätys määrä siirtää kiinalaisille Super League jalkapalloilijoita, muistuttaa Daily Mail. Suurin vielä maksanut Shanghai maanmies Oscar hyökkääjä Hulk, joka kesäkuussa siirtyi Kaukoitään Pietarista 47 miljoonaa puntaa ComeOn (urheilu-viikko.com).

Oscar saapui Stamford Bridge kesällä 2012, Chelsea donned jersey 203 tulitikut ja sijoitettiin 38 maalia niitä. Entinen joukkuetoveri Petr Cech vietetään riemuvoitto seuran Valioliigassa, League Cup ja Europa League.

Vuonna rikas kiinalainen Superleague toimii useita tunnettuja jalkapalloilijoita, lisäksi jo mainittu esimerkissä Hulk ja Graziano Pellan, Ezequiel Lavezzi, Gervinho ja Jackson Martinez. Ne aiemmin otsikkona Chelsea osaksi Kiinan johtava kilpailu Didier Drogba, Ramires, Nicolas Anelka ja Demba Ba (Expekt – urheilu-viikko.com).

Shanghai joukkue ei ole koskaan voittanut paikallisen Superleague, viime vuonna, sijoittui kolmanneksi. Paras tulos saavutettiin vuotta aiemmin, kun johdolla kuuluisan ruotsalaisen valmennus globetrotter Sven-Göran Eriksson, sijoittui toiseksi.