Hopp för deltagande NHL-stjärnor på OS? Ägare av Washingtons spelare börjar

The Star ryska framåt Alexandr Ovečkin och andra stjärnor Washington uppenbarligen kan uppfylla sin önskan att fortsätta att representera de olympiska spelen, även om NHL 2018 beslutat att inte släppa spelaren i Pyeongchang och konkurrens på Games tid avbrott. Ägare Capitals Ted Leonsis förklarade på onsdagen att om de Ovechkin, kanadensiska målvakten Braden Holtby, svenska anfallaren Nicklas Bäckström och andra vill stödja de släpps ut en turnering i Korea.

“Jag vet inte vad de inre politik, men om jag röstar, skulle det vara så här. jag kan inte tänka mig att jag sa till spelarna att de måste inte OS “, säger Leonsis site nhl.com.Ovechkin hade tidigare sagt att Ryssland vill de fem cirklarna igen representera oavsett om NHL-spelare släppt

“Den här ligan gör spelarna När vi Alex Ovečkin, Braden Holtby eller Nick Bäckström kommer att säga. ‘.


Vi vi vill spela för mitt land’, hur ska jag säga nej? jag ansåg att få böter eller på något sätt straffas, men jag känner det så att jag Nick Braden och Alex partner “, säger Leonsis.

NHL vice provision Bill Daly sade lördag att om det aktuella läget inte ändras, kan det förväntas att NHL-spelare kommer att missa OS.För första gången stjärnan berömda utomlands konkurrens infördes 1998 i Nagano och inte missa då även i Salt Lake City, Turin, Vancouver klicka här och Sochi.

Bland ägarna tror att detta inte längre vill ha för turnering för mer än två veckor avbryta NHL. Det stora problemet är också försäkringskostnader och resa till de olympiska spelen. Internationella olympiska kommittén vägrar att täcka så mycket som det hände under de senaste fem Olympiads. Dessa kostnader är för turneringen i Pyeongchang uppskattas till tio miljoner dollar (251 miljoner dollar).

Chief Alexandra Ovečkina vet att många ägare inte håller med honom och NHL-kommissionären Gary Bettman har ett svårt beslut.Capitals ägare vill inte gå emot de andra, men vill diskutera utrymme för att uttrycka spelare. “Jag var tusen gånger bad att Alex vill gå och vad jag gör jag svarade.? Vad vill du att jag ska göra jag låsa in honom i förarhytten om hon vill gå och sedan gå”, sa klicka Leonsis

.

Leonsis sade att samma situation var redan innan OS 2014 i Sochi. “Jag tror att det kommer att bli ett problem. Vad ska klubben göra om de vill spelarna till OS? Vad händer om Jaromír Jágr säger: ‘Jag vill spela. Det är sista turnering där jag vill vara.’ När Sidney Crosby säger: ‘Jag vill spela för Kanada.’ Det är en riktigt tufft beslut. Spelarna och deras Association (NHLPA) måste också bestämma vad de vill. Just nu är de alla hypoteser “, säger Leonsis.

visa