Hantuchova a Carlsbad a negyeddöntőben. Radwanska vár rá

Carlsbad. Szlovák teniszező Daniela Hantuchová telepített a nyolcadik nyerte a csütörtöki találkozó osemfinálového 3. fordulóban a kislemez verseny WTA Mercury Insurance bet365 fogadási bónuszok Open in Carlsbad, California (Premier támogatás 721 000 USD, kemény felület DecoTurf ki) a kettős Grand Slam elődöntős Zheng Jie Kína 136 perc 6 : 2, 4: 6, 6: 4.

Ebben az esetben elsősorban veszít 2: 4 és a hetedik játékban odvracala három brejkbaly. Mindezek peer sikerült is az ötödik összecsapás, bár a miniszterelnök elvesztette a készlet.Júniusban a fűben Eastbourne British diadalmaskodott kétszer 6: 4.

A győztes a februári verseny Pattaya Thai Hantuchova között a legjobb nyolc versenyeznek polka Agnieszka Radwanska (9), amely megpróbálja ezt viszonozni a tavalyi vereség 4: 6, 2: 6 Az elődöntőben az esemény. Közben játszott egymás ellen egy 22 éves Krakovčanka aki nemrég megszakította a tárgyalást együttműködve apja Robert bet365 mobil fogadás mint egy edző, ami a kölcsönös statisztika 4: 2.

Zverenkyňa mester Fed Cup képviselet SR Mateja Liptáka Hantuchová ellen a korábbi 15.


A játék kiszámíthatatlan szekvenciáját számítógépes Jie Zheng (most 83.Pozíció is problémák miatt a bal csuklóját) a beadását a játék a harmadik kapott a kellemetlen állapotát 15:30 és ezután a legelső két brejkbalov, a rendelkezésére áll. 4: 1 megerősítette ellenére kezdeti kettős hiányosak: A szolgáltatás a hetedik játékban sikerült gólt 00:30. A nyolcadik GEME visszatérni, de ne terhet „dopodávať” set – 6: 2.

Az egyetlen tulajdonosa a négy nagy trófeát professzionális szinten Hantuchova ebben a szakaszban a mérkőzés nyert négy drágaköveket megszakítás nélkül.A pontszám 6: 2, 2: 0, de elvesztette a közigazgatás és jelentős szövődményt: egy idő után a szlovák szembesült már három egyéni brejkbalov 2: 5, ami valószínűleg eléri a határozott szükségességét, hogy a harmadik felvonás.

Bár a kínai nő végül nem tulajdonítható egy ötödik játék a sorozatban, de a saját adminisztrációs már befejezni ezt a részét nem alkuvó, így nevypomstilo elvesztegetett három setbalov hogy returne kilencedik GEME.

Hantuchova mondta Dvojchyba Asian Woman búvár 1: 0 otthon a harmadik szett, és mivel mindketten meggyőző tartott szolgálni, amíg a hetedik játék, amelyben a szlovák törlik három brejkbaly és csökkent 3: 4.

akkor nem átadás eltolva fiftínu 4: 4.Hála zsinór tíz golyó az ő javára nehézségei voltak a befejezése folyamatban lévő forgalma 5: 4. Persze, hogy ez a fejlődés hozta a rakéta Jie Zheng idegesség és a korábbi ötös felülvizsgálja azt, a tizedik GEME kimeríteni.

Poprad natív Hantuchova már biztonság 120 pont a rangsorban, és egy csekket 15.200 dollárt. Ahhoz, hogy a negyeddöntőben az idén az utat hatodik alkalommal. Singles – 3. (nyolc):

Daniela Hantuchová (SR-8) – Jie Zheng (CHN) 6: 2, 4: 6, 6: 4, 136 perc

bet365 sport fogadás bónusz