En af de største nyheder i de sidste dage af verden fodbold

En af de største nyheder i de sidste dage af verden fodbold var en rekord for den 10-årige tidsserier af nederlag for Jose Mourinho. Mentor “Manchester United” for første gang i den ovennævnte periode blev besejret i tre kampe i træk. I overensstemmelse hermed, klubben sammen med deres spillere inde i en dårlig stime. De røde djævle startede godt, og jeg må sige, at med begyndelsen af sæsonen i Premier League, og i slutningen af spil, der syntes at være en god team, der er i stand til at pålægge den ultimative kamp om titlen. Nogle steder Unibet (Sportsspil) var det nødvendigt at stramme op på de nødder, til at bygge team kemi, passer til begyndere, der ikke er skrevet af dig selv, men det hele virkede et spørgsmål om tid.

Den tid, der flød ubønhørligt, og her er dommen. Dommen fra Danny Murphy, som jeg er helt enig:

“…”United” spillet sjusket og lavet fejl: de glemte løbere, gik glip af en pass rush til 25 meter – dette er de grundlæggende ting for de bedste hold. “Watford” vi skal hylde de ødelagt spillet for Manchester United spillede sig store. Men “United” i lang tid, var ikke sig selv. Kunne ikke se, at der “MU”, var nogle slags spillet plan, – citerer de ord af tidligere Britiske fodboldspiller, BBC….”

Manchester team tilbage næsten til sin egen tilstand af prøven i sidste sæson, men fra det synspunkt af resultatet er endnu værre. Tænk, Mourinho ikke tabe tre gange i træk, selv under forfærdelige for sig selv og Chelsea i sidste sæson, i et miljø, hvor spillerne udøst deres coach, i et miljø, der traditionelt dårlige “den tredje sæson af Jose”. Efter fratræden den portugisiske ekspert, kan du finde en masse grunde til, at den nuværende mester næsten alt gik galt. Hvad skete der med den nuværende “United”?

Oprindeligt Manchester-Derby. En af de mest ventede kampe af sæsonen. Tænk over det: konfrontationen mellem Guardiola og Mourinho, først i England, store Derby, har erhvervet en særlig vigtig status i de seneste år, wrestling hold, der ledes på, at tid, stillingen i mesterskabet. I Almindelighed, at de “skal se”, som de siger. Begge trænere har prøvet deres bedste: kampen gik vejen skulle til at gå, mindst på grund af de høje billboards, og grunden til dette blev lagt af hoved trænere Bet365 (klik) fra begge hold, ikke kun varmet op renter lang tid, før den starter fløjte, men hans beslutninger i løbet af spillet, hvilket gør en væsentlig ændring, hurtigere og hurtigere fodbold.

De spillere af “Manchester city” store kontrollerede center gennem hele kampen, holdt spillet i en lang position, der tvinger modstanderen til at genopbygge en taktisk formation i pausen. Efterfulgt af den erstatning, fordi han i sin stil Guardiola har altid set midten af feltet støtte. Det er umuligt at sige præcis, hvad PEP udspillet sin modpart. Du kan ikke bebrejde nogen, en, som at tale om dette spil i samme ånd, hvad der vil argumentationen i de to andre. Men Mourinho har fundet en undskyldning:

“…Dommeren mark clattenburg lavede to alvorlige Betfair (registrere) fejl. I episoden med Bravo var en straf, og han var nødt til at få et rødt kort. Hvis en af mine spillere vil gøre dette i midten af banen – Rooney eller Fellaini – fjernelse og frispark. I boksen er mere vanskeligt at tildele en sådan en fejl, og dommeren havde ikke lyst til at ordne det, sagde Jose efter kampen….”

Derefter fandt sted de første kampe i gruppespillet i Europa Cup ‘ en. Hvad ville være uønsket og uinteressant, at de bedste klubber Europa League blev det, hvis det kom til hendes tegning – vær sød at give hende. I alle tilfælde, for den sejr, selv her, den ære og herlighed, er ikke blevet mindre – tværtimod steget. Og endda temmelig godt.

Så der vægt på underlegenhed i turneringen i den Europæiske arena, bør man ikke gøre. Selv du, Mr. President. På den pre-match pressekonference den portugisiske bogstaveligt talt bekræftet, at hans spillere svært at finde motivation før kampen i Europa League. Nå, det var mærkbar i løbet af kampen, med Feyenoord.