Cum să nu câștige în greutate după dieta?

Cum să nu câștige în greutate după dieta? Această întrebare frământă pe fiecare femeie, plictisit cu kilogramele in plus. La urma urmei, de succes pierderea in greutate — aceasta este doar jumătate din succes, acum a ajuns de rezultatul aveți nevoie pentru a păstra. Din păcate, poate este un pic.

Acest lucru se întâmplă pentru motivul că de multe ori omul nu învață reduce conținutul de calorii dieta ta treptat, iar pentru o perioadă de timp de a sta pe o dieta stricta, de așteptare pentru atunci când va termina și el în cele din urmă va fi capabil să mănânce. În mod natural, dacă după dieta este imediat atacat pe masa — toate au dispărut kilogramele vor reveni. În plus, trebuie să se înțeleagă că și persoană are nevoie de mai puține calorii decât completă. Și după dieta mai puțin va trebui să există întotdeauna. Acest lucru nu înseamnă o dietă până la moarte, acest lucru înseamnă doar o abordare sensibilă la putere după dieta. A doua greșeală comună — neglijarea activitatea fizică și, în general, de sport. De a menține greutatea după dieta este dificil, dar fără sport — chiar mai dificil. Dar cu el vei cheltui mult mai multă energie la arderea de calorii, veti construi masa musculara, care permite, de asemenea, corpul nu se “unesc” și metabolismul, care ajută, de asemenea, rămâne o figură subțire.

Aici sunt sfaturi de bază, care este de a adera la o dieta:
Nutriție dupa dieta

Cum să mănânce după dieta? Este foarte simplu: în primul rând, pentru a ieși din aleasă dieta treptat. De exemplu, după dieta japoneză, alimente bogate în proteine, în dieta ar trebui să introducă treptat utile glucide: legume, fructe, cereale. După hrisca dieta, dimpotrivă, în dieta de necesitatea de a adăuga proteine — carne slabă, pește, și din nou, încă de legume și fructe. Dupa orice dieta nu pe dăunătoare și alimente grase. Gândiți-vă, cum să mănânce după dieta, căutați și aflați pentru a găti mâncăruri delicioase și mâncăruri cu conținut caloric scăzut, cu legume, fructe și proteine conținut scăzut de grăsime.
Sport

Antrenați-vă. Nu-mi place — du-te la aerobic, nu-mi place aerobic — du-te la piscina. Dans, balet, role — puteți găsi întotdeauna ceva de făcut. Nu este suficient de bani pe un abonament la sala de fitness sau achiziționarea de echipamente? Antrenați-vă acasă, începe să facă jogging. Activitatea fizica va ajuta nu numai pentru a sprijini subțire figura ta, dar, de asemenea, va permite de a obține mai mult de la viață de distracție.
A scăpa de dependența psihologică de masă

De multe ori aceasta devine cauza principală a excesului de greutate. De a scăpa de această — prin sport, prin auto-sugestie, convorbiri cu cei dragi. Găsiți o pasiune sau un hobby. În viață există întotdeauna mult mai interesante modalități de a obține plăcere, relaxa sau distra.

Respectați aceste trei reguli, și, cel mai important, te place. Și nu mai aveți niciodată nu veți avea întrebări cu privire la modul de a nu o duce bine dupa dieta.

Source of information: további információk and a page for Romanians topeste grasimea scadereingreutate.com